Monday, October 15, 2012

Indonesien, Algeriet, er enige om at styrke investeringerne samarbejde

Andel: 1

JAKARTA, KOMPAS.com - den indonesiske investeringer koordinere Board (BKPM) og den algeriske nationale investeringer udvikling agenturet (ANDA) har underskrevet en meget ventede Memorandum of Understanding (MoU) til at styrke samarbejdet i sektoren for investeringer.

"MoU mellem to investeringer koordinere agenturer er frugten af en langvarig proces, de har udforsket siden et par år siden," overordentlig og befuldmægtiget ambassadør af indonesisk til Algeriet Ahmad Niam Salim sagde i en sætning, der er sendt på tirsdag.

MoU forventedes at øge det bilaterale samarbejde i økonomiske og investeringer felter til støtte for de to Nationers velfærd, sagde han. "Gudskelov, MoU kunne underskrives efter en lang proces. Dette er den første MoU i min embedsperiode som en overordentlig og befuldmægtiget ambassadør af indonesisk til Algeriet, og jeg håber, at denne MoU vil blive fulgt af andre aftalememoranda."

MoU blev underskrevet af BKPM souschef Achmad Kurniadi og ANDI Secretary General Khoiar Djouada på sidelinjen af et ekspertmøde forum mellem de to lande på Mitsaq Hotel, Algeriet, på mandag. Også overvære undertegnelsesceremonien blev indonesiske ambassadør i Algeriet Ahmad Niam Salim, og chefen for den indonesiske delegation Roni P. Yulianto som også er udenrigs-ministeriets direktør for Mellemøsten.

I mellemtiden var den algeriske side repræsenteret ved direktør for Asien i udenrigs ministeriet Naceur Boucherit og et antal ANDI embedsmænd. Achmad Kurnia udtrykte håb MoU ville snart blive fulgt op ved at tage praktiske skridt til gensidigt undersøge muligheden for virksomheder og investeringer samarbejde på en mere reel måde.

"Denne MoU er gode nyheder for indonesiske forretningsmænd, der ønsker at udvide deres virksomheder i Algeriet. Vi håber, at de to organer følger på MoU ved at træffe tekniske foranstaltninger i feltet investering."

Sumber: antara andel Kvivit

View the Original article