Monday, October 15, 2012

Du kan Live Forever...

Daily mail Flats forbløffende: ormene er i stand til at inddele og dyrke nye muskler ukønnet og huden- og endda nye brains 1

KOMPAS.com - glemme dyre lotion og cremer – nøglen til at blive udødelig blev fundet i flatworms, siger forskere. Orme, der lever i søer og damme, hold det bemærkelsesværdig evne til at regenererer igen og igen – effektivt lever for evigt.

Hvis man er skåret i halve, den hovedsæde del vokser en hale og hale del vokser et hoved. Skåret det i 20 stykker og 20 nye orme, hver en nøjagtig kopi af den første, er oprettet.

Dette har været udnyttet ved Nottingham University videnskabsmænd, som har oprettet en koloni af mere end 20.000 orme, alle fra en original, hvis organer og organer ikke synes at alder.

De har tiltro til en enkelt orm, som ikke opdele ville leve for evigt – medmindre det fangster en infektion eller en anden sygdom. Forsker Dr. Aziz Aboobaker sagde: «I min udtalelse, de er udødelige.»

Det er håbet, at forskningen vil hjælpe med at udvikle behandlinger, der giver mennesker at bo fit og sundt længe i alderdommen. Eksperimenter, der fokuserede på Schmidtea mediterranea, en slægtning af en afrikansk parasit, der kan findes under sten og klipper i britiske damme.

Fladorme har en simpel hjerne – eller koncentration af nerve celler – i hovedet, som kan gendannes ved stamceller fundet andre steder i kroppen. Derimod en earthworm ville dø hvis klip i to.

En stamme af Schmidtea mediterranea gengiver uden sex, simpelthen ved at opdele selv i halv og oprettelse af to kopier, voksende nye muskler, hud, tarme og endda en hele hjernen i processen.

For at fremskynde karakter, klippe videnskabsmændene orme med en skraber blade. Dr. Aboobaker sagde:» du tager en og vente, indtil det er syv til ti dage gamle og du klipper. Halen vokser ind i en ny chef og hoved vokser ind i en ny hale. En stor én kan skæres i ten-20 stykker. «»

Ved at gøre dette i fire år, har de genereret omkring 20.000 eksemplarer af én oprindelig worm. Den længste overlevede ca. et år før bukker under for infektioner. De fleste orme lever blot et par dage.

Nøglen til flatworms' udødelighed er telomerer – lille biologiske ure, som den fælles landbrugspolitik ender af kromosomer. De få normalt kortere med tiden, standsning af celler fra dividere og fornyelse og forårsager organ til alder.

Men i Fladorme, telomerer forbliver intakt, tillader celler til at opdele mange gange og stoppe aldring i dens spor. Sat Dr. Aboobaker og kollega Dr. Thomas Tan har fingeren det gen, som gør det muligt for dem at gøre dette, journal Proceedings of the National Academy of Sciences rapporter.

Forskerne sagde: «de næste mål for os er at forstå mekanismerne, mere detaljeret og forstå mere om, hvordan du udvikler et udødelige dyr.»

At vide mere om hvordan orme sikkert gøre dette kunne hjælpe stamceller videnskabsfolk nå deres hellige gral – vækst af nye hjerte, lever eller hjerne celler i en skål. Det kunne også fremskynde udviklingen af narkotika, at afværge mange af sygdommene af gamle alder.

Douglas Kell, under Biotechnology and Biological Sciences Forskningsråd, som del-finansieret en undersøgelse, sagde: «denne forskning bidrager til vores grundlæggende forståelse af nogle af de processer, der er involveret i aldring og opbygge stærke fundamenter for at forbedre sundhed og potentielt levetid i andre organismer, herunder mennesker.»

Sumber: mail dagligt andel Kvivit

View the Original article