Tuesday, October 16, 2012

Engageret rejsende frugtagtig Cocktail urtete i Jakarta

Andel: 1

NEW YORK, KOMPAS.com - velkommen til Jakarta, også kendt som den "store Durian." Selvom du er usandsynligt at finde den notorisk stinky durian i mange drinks i den indonesiske hovedstad, forvente forfriskende cocktails, der gør mest ud af andre tropiske frugter som mango, Litchi, endda cantaloupe-lignende rockmelon.

"I de sidste par år, Jakarta har set et boom i sin drikke kultur, især blandt unge mennesker," siger Hanny Wahyuni af The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan.

Mens en kold øl, især Bintang er klassiske slappe af efter en lang arbejdsuge, gøre det voksende antal søjler på tværs af Jakarta også en frisk forretninger i spiritus. Lokale cocktail menuer afslører en sød tand for candy aromatiseret vodka martinier, rom eller cachaca cocktails modtager doser med kafir kalk eller tropiske frugter.

Ritz Carlton 8 Lounge (http://bit.ly/n9xtJy) har en hel drikkevarer i menuen sektion dedikeret til Mojito variationer; andet at Caipirinha sammenblandede. Wahyuni's drink-stop anbefalinger til forretningsrejsende omfatter kork & skrue (http://www.corknscrew.biz/), en restaurant og bar, der er placeret inde i en vin butik og Potato Head (http://ptthead.com/jakarta/) ved Stillehavet sted Mall.

Sidstnævnte serverer Western-stil komfort mad ledsaget af cocktails som pistacie Rockmelon Martini (vodka, melon likør og frisk rockmelon, toppede med deraf afledte skum). Han bemærker også newcomer Otel Lobby (http://otellobby.com/), en gastropub i det bilag bygning af Epicentrum Kuningan.

Wahyuni, der i slutningen af dagen, kan lide sociale hus (http://socialhouse.asia/) i Harvey Nichols i Grand Indonesien Mall.During dag, plads serverer te til office arbejdstagere, men i aften windows fold tilbage for at invitere køling aften breezes og panoramaudsigt over Jakarta skyline.

Det samme hold, der kører sociale hus ejer også VIP-happy Dragonfly (http://www.ismaya.com/dragonfly/), hvor berømtheder blandes med expats og execs til at danse hele natten, gasdrevne ved Rom cocktails. Loewy (http://www.loewyjakarta.com/) i Mega Kuningan, nær The Ritz-Carlton, får også en nod fra Wahyuni.

Bistro-style restaurant tilbyder en menu (udelukkende vodka) martinier og byens største udvalg af single malt whiskyer. Når du har stikprøven dig vej gennem disse barer, er du klar til Bir Pletok, Jakartas ikonisk genopretningsforanstaltninger libation.

OPSKRIFT: BIR PLETOK

Høflighed af Hanny Wahyuni, Jakarta Ritz-Carlton. Denne alkoholfrie drogen libation siges at afværge et væld af dårligdomme, fra fugleinfluenza til højt kolesteroltal. Dateres tilbage til kolonitiden, drikken er faktisk opkaldt efter øl - par locals kunne tåle den øl, drukket af hollandske kolonister, og valgt for at brew deres egne "bir" ved hjælp af lokale urter og krydderier.

Som ordet "pletok", alt efter hvem du spørger, det enten efterligner lyden af Kardemomme bælg krakning open i kogende vand, eller er det lyden når omrystning sammen alle ingredienser: "Pletok, pletok, pletok."

2 liter vand
350 gram Ingefær, skrællede og skåret
6 stykker kryddernellike
1 stykke kanel Bark, omkring 5 cm lange
3 Kardemomme (Kardemomme) bælg
5 stilke citrongræs
25 g secang træ (en plante native til Indonesien)
1/2 Muskatnød
500 g hvidt sukker
Salt
3 pandan blade
5 lime blade

I en stor gryde, at bringe vandet til en byld. Omrøres i de resterende ingredienser, lavere varme og lad den simre i 15 minutter. Stamme væsken i en krukken og lad afkøle, derefter cap stramt. Frasorter legemer.

Selv om bir pletok kan drikkes varmt, foretrækker de fleste mennesker at drikke det tjente forfriskende kold. Holder for en uge, nedkølet. Sumber: reuters andel Kvivit

View the Original article