Wednesday, October 17, 2012

Honam petrokemiske i samtaler med Indonesien

Andel: 1

SEOUL, KOMPAS.com - Sydkoreas Honam petrokemiske Corp. er i samtaler med den indonesiske regering om at skabe en USD 3 milliarder - USD 5 milliarder naphtha krakker komplekse i Indonesien, et selskab tjenestemand sagde tirsdag.

Honam petrokemiske, affiliate af gruppen Lotte, vil gøre en endelig afgørelse efter drøfte detaljer, herunder skattespørgsmål og indkøb af webstedet, med indonesiske embedsmænd, sagde den embedsmand, selskab, der afviste at blive navngivet.

Han indeholdt en tidsramme. Honam petrokemiske ikke sandsynligt at tage på partnere til projektet, men det har ikke foretaget en endelig beslutning i sagen, personen sagde.

Selskabet sagde i en regulerende ansøgning i marts, at det overvejede at investere i oversøiske petrokemiske anlæg, herunder i Indonesien. Lotte gruppeformand sagde i februar 2011, Gruppen planlagt investere op til $5 milliarder for at udvikle et Petrokemisk projekt i West Java.

Honam petrokemiske sagde denne måned, at den havde besluttet at etablere en virksomhed i Indonesien kaldet PT Lotte Titan Indonesien for at udvikle et planlagt petrokemiske anlæg, men at det ikke havde besluttet på tidspunktet for dets stiftelse eller dens startkapital. I 2010 købte Honam petrokemiske Malaysia's Titan kemikalier Corp. for at hjælpe det få fodfæste i sydøstlige asiatiske markeder.

Sumber: Dow Jones andel Kvivit

View the Original article